Beste inwoners,

A.s. donderdag 4 december heeft de Stichting AED Westerhaar een hele dag gepland om reanimatiecursussen te geven.
In de ochtend zullen we kinder- en babyreanimatie geven in combinatie met de AED. Hierin leert u o.a. ook hoe u moet handelen bij het meest voorkomende probleem bij kinderen; verstikking en verslikking.In de middag geven we de cursus volwassenenreanimatie, ook in combinatie met de AED.
De beide cursussen hebben elk een duur van slechts 4 uur. Tijdens deze cursus(sen) leert u de essentiële vaardigheden om een slachtoffer de kans te geven een circulatiestilstand te overleven.Daarnaast krijgt u uitvoerig de gelegenheid om vragen te stellen en te oefenen. Dit in een veilig leerklimaat met een kleine groep cursisten van maximaal 6 mensen.Iedereen kent wel iemand in de omgeving die te kampen heeft met hartklachten/hartfalen. Maar een circulatiestilstand kan ook plotseling optreden, bij jong en oud.Het kan dus ook in uw omgeving gebeuren (of bij u zelf) op elk willekeurig moment van de ochtend, middag, avond of nacht. Wees voorbereid, het leven hoeft hier niet te stoppen……
Tijdens de cursus krijgt u les van een ervaren instructeur van de Nederlandse Reanimatieraad en ervaring in de acute gezondheidszorg. Daarnaast krijgt u cursusmateriaal aangeboden.

De cursus kinderreanimatie kost slechts €37,50 en de cursus volwassenenreanimatie kost slechts € 30,-. Dit is inclusief koffie en lesmateriaal van de Nederlandse Reanimatieraad.

Veelal vergoed uw zorgverzekeraar deze cursus of een gedeelte hiervan. Ook dit kunt u bij ons nakijken.
De cursus kinderreanimatie start om 08.30 uur tot 12.30 uur (incl. pauze).
De cursus volwassenenreanimatie start om 13.00 uur tot 17.00 uur (incl. pauze).
De cursus wordt gegeven in de speciaal ingerichte lesruimte (incl. AED kasten) voor de Stichting in het Hervormd Centrum in Westerhaar.

Voor informatie of opgave kijk op www.aedwesterhaar.nl of mail naar aedwesterhaar@hotmail.nl

U mag ook bellen met Diane Drenth: 0615177511 of Peter Schepers: 0629372548

Mocht deze dag niet uitkomen, maar wilt u toch graag een cursus volgen, dan kunt u ook contact opnemen. Wij starten binnen een aantal dagen/weken een cursus zodra er 6 cursisten zijn aangemeld.

Wij hopen u te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Stichting AED Westerhaar