logo HartslagNu

Let op de geldigheid van uw training !

In het systeem zien wij (HartslagNu) steeds vaker dat er onduidelijkheid is over wat er ingevuld moet worden bij de trainingsgegevens. Bij ‘Datum certificaat behaald’ wordt vaker de datum ingevoerd van de eerst behaalde training terwijl de datum van de laatst behaalde training vermeld moet worden. Deze datums gaan soms terug tot 1962! Als uw training is verlopen wordt u niet meer opgeroepen. Daarom willen wij via deze weg de burgerhulpverleners hierop attenderen en vragen om de datum van de laatste gevolgde training in te vullen.
Het systeem berekent n.a.v. de datum certificaat behaald wanneer een training verloopt. Dit is 1 jaar m.u.v. ‘Eenheidsdiploma EHBO met reanimatie en AED’ welke 2 jaar geldig is. Hierna is de training verlopen en wordt de burgerhulpverlener niet meer opgeroepen. Ook burgerhulpverleners die geen training hebben geregistreerd (momenteel 818 vrijwilligers) worden niet opgeroepen. Het is belangrijk dit goed bij te houden om oproepbaar te blijven.

Met vriendelijke groet,

HartslagNu.

Mocht het om welke reden dan ook niet lukken u goed in te voeren via de website www.hartslagnu.nl, neem dan gerust contact met ons op om u te kunnen helpen. Het slachtoffer is afhankelijk van wie zich inschrijft en wie er een sms gaat krijgen op het moment dit zo hard nodig is.

Dus kijkt u alstublieft even na of de laatst gevolgde herhalingsles staat ingevoerd als datum certificaat behaald.

Met vriendelijke groet,

Stichting AED Westerhaar