HVC westerhaar-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Stichting AED Westerhaar bestaat inmiddels ruim 5 jaar en had tot voor kort nog geen vaste leslocatie/opslaglocatie. De lessen werden verdeeld over Ons Domein en het Kulturhus. Gezien deze beide centra meerde huurders hebben  was het logistiek niet altijd haalbaar om op een efficiënte wijze de reanimatielessen te plannen.

Tot voor kort is hierin verandering gekomen. Want na een constructief gesprek met de koster, dat in 1e instantie was bedoeld om ook nu voor nood even een leslocatie te bespreken, kwam het onderwerp “een vaste locatie” ook al snel aan de orde. Er werden goede mogelijkheden tot opslag geboden en daarbij heeft het Hervormd Centrum meerdere geschikte leslokalen/ruimtes waar les gegeven kan worden. Zo kunnen wij evt. meerdere lessen tegelijk plannen. Daarbij is het grootste voordeel  dat de Stichting AED Westerhaar bijna op elk moment van de dag, gedurende de hele week (m.u.v. zondag) lessen kan plannen. Daarmee werd een win/win situatie geboren  waarbij het Hervormd Centrum er een huurder bij heeft, en de Stichting AED Westerhaar een zeer geschikt “eigen stekkie” heeft gekregen. Na goede gesprekken met de kosters en kerkrentmeesters vertrouwen wij op een prima samenwerking.

Wilt u zich ook graag opgeven voor een cursus reanimatie of kinderreanimatie? Neem dan snel contact met ons op. Uiteraard is de Stichting AED Westerhaar nog steeds driftig op zoek naar donateurs. Deze donateurs zijn wij nodig om de AED’s te onderhouden, defecten te vervangen/repareren, reanimatielessen te organiseren, licenties te behouden, innovatie toe te passen, de AED’s te kunnen vervangen zodra de gebruikerstermijn is verstreken,  etc., etc., etc. Mocht u ook donateur van ons willen worden kijk dan op: www.aedwesterhaar.nl/donateur-worden/ of breng gewoon een bezoekje op onze website voor meer informatie: www.aedwesterhaar.nl