imagesCAG5UJ6W

 

 

 

 

Geachte inwoner van Westerhaar,

De Stichting AED Westerhaar bestaat inmiddels 5 jaar.
En in die 5 jaar heeft de stichting een mooi aantal donateurs mogen opbouwen met uw hulp.En dat is belangrijk, want alleen met hulp van donateurs kunnen wij onze doelstelling blijven continueren, namelijk het redden van levens van slachtoffers met een circulatiestilstand.

De stichting heeft moeten concluderen dat er jaarlijks een groot aantal donateurs afvallen.
De reden die veelal wordt opgegeven is het even rustiger aan te moeten doen met de uitgaven gezien de recessie.
En dat is begrijpelijk, want iedereen heeft hiermee te kampen.

Toch willen wij u vragen om opnieuw de overweging te maken om donateur van onze stichting te worden. U zult Westerhaar hiermee letterlijk en figuurlijk een warm hart toedragen.U kunt de stichting voor een naar keuze in te vullen bedrag steunen, dat slechts 1x per jaar van uw rekening  zal worden afgeschreven.

Klik op deze link voor informatie over het worden van donateur: https://www.aedwesterhaar.nl/donateur-worden/

Uiteraard kunt u ook direct het donateurformulier invullen met behulp van de volgende link: https://www.aedwesterhaar.nl/donateurformulier/

Wij zijn trots op Westerhaar, gezien er geen enkel dorp in de buurt een dergelijk project zo goed op poten heeft gekregen. En ja, ook in Westerhaar zijn hiermee levens gered die anders wellicht niet gered hadden kunnen worden.

En dat is allemaal te danken aan uw hulp.Laten wij er ook samen voor gaan zorgen dat dit project tot in lengte van jaren zal kunnen blijven bestaan, want ook u kunt dit systeem nodig zijn.

Wij rekenen op u, en dat kunt u ook op ons doen!

Met vriendelijke groet,

Stichting AED Westerhaar