Recent zijn er 2 inwoners van Westerhaar het slachtoffer geworden van een circulatiestilstand.

Het feit dat er 2x een reanimatie/AED inzet is geweest binnen 2 dagen doet ons allen weer beseffen dat er op elk moment van de dag directe hulp noodzakelijk kan zijn . En dan is het heel belangrijk dat er direct mensen zijn en er een AED netwerk bestaatambu waarop je direct kunt rekenen.

Deze mensen heten burgerhulpverleners en zijn bereid direct te starten met reanimeren zodra zij hiervoor een oproep krijgen. Zij kunnen er samen met de AED’ s voor zorgen dat de slachtoffers een zo groot mogelijke kans krijgen de circulatiestilstand te overleven.

De Stichting AED Westerhaar wil alle burgerhulpverleners heel erg bedanken voor hun inzet en het feit dat zij zonder enige twijfel direct reageerden op een sms van HartslagNU om de medemens een overlevingskans te geven. Deze mensen zullen worden benaderd door HartslagNu en de Stichting AED Westerhaar voor een reikende hand.

De Stichting AED Westerhaar wenst de familie, vrienden en omgeving van de slachtoffers heel veel sterkte in de nabije toekomst.

Stichting AED Westerhaar